Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за 145ца 1.8 twin spark

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А защо се спря на тая кола с метановата уредба ? Защото си мисля че са я сцепили от каране.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
      А защо се спря на тая кола с метановата уредба ? Защото си мисля че са я сцепили от каране.
      звучи логично, но като цяло колата изглежда много запазена, а и приятелчето за когото се търси кола (не е за мен), много си пада по LPG, метан и прочее икономични гадории...
      П.С. и нещо странно първата регистрация по талона на собственика е от 10.1999, а по VIN излиза че е произведена 06.1996...
      Alfa Romeo Corsswagon
      Aprilia Tuono RSV

Comment

Първоначално публикувано от bushiDO
        Първоначално публикувано от stelt
        звучи логично, но като цяло колата изглежда много запазена, а и приятелчето за когото се търси кола (не е за мен), много си пада по LPG, метан и прочее икономични гадории...
        П.С. и нещо странно първата регистрация по талона на собственика е от 10.1999, а по VIN излиза че е произведена 06.1996...
        имаме един с 146ти (2.0 16в ТС) карана на метан, тука за 5000км и се разпаднаха буталата!
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

...П.С. и нещо странно първата регистрация по талона на собственика е от 10.1999, а по VIN излиза че е произведена 06.1996...
          Много ясно, че няма да е '99, след като ДВГ-то е боксЬОрче. Този номер е добре познат сред вносителите на коли, но конкретният джамбазин явно не е бил в час много с този модел . Пише се при вноса по-новичка, пък ако мине номера, мине.

И аз така бях гледал една по документи произведена в края на 98-ма, а се оказа 01.1996 Затова са тези VIN-проверки. Там няма скрито-покрито
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

пичове, кажете за клапаните на боксер 1.6 8V, как стои въпроса с ремонта им и евентуалната им смяна - сложност, цени...
            П.С. продавача твърди, че двигателя е със сменени бутала, сегменти, май и лагери...
            Alfa Romeo Corsswagon
            Aprilia Tuono RSV

Comment

пичове, кажете за клапаните на боксер 1.6 8V, как стои въпроса с ремонта им и евентуалната им смяна - сложност, цени...
              П.С. продавача твърди, че двигателя е със сменени бутала, сегменти, май и лагери...
              Да и е на 10км след основен ремонт нали ааа забравих и скоростите са ремонтирани и окачването е ново А за кво я продава тогава
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Има голяма вероятност ако са правили ремонт на мотора да са я усрали още повече
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

има вероятност не само да не е клапанче а тая метанката след 2-3хил км да иска основен и твоя приятел да намрази алфите щото те са му виновни

П.П.. в моя град има едно БМВ 535-ама истинско 220коня май беше и след като "момчето" си го кара така и джанти му купи всичко 6 и на гонки ходеше реши че му гори много... е сега си сложи метан и май от 220коня 120коня умряха...като го настъпи въобще не върви... само чакам на някой светофар да го пробвам с моя ситроен ...абе има тъпички хора..да беше си купил лада със газ като иска да се вози ефтино
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Working...
                  X